Choď na obsah Choď na menu
 


omeleta

2. 5. 2016
Potrebujeme (1 porcia, 15min):

 

  • 2 vajcia
  • 2 PL mlieka
  • soľ
  • čierne korenie
  • 5 menších šampiňónov
  • 1 paradajku
  • 1/2 cibule

olivový olej

Nutričné hodnoty:

Postup:
Na panvici sme rozohriali olivový olej a dozlatista sme opražili najemno nakrájanú cibuľku. Potom sme pridali nakrájané šampiňóny a nechali chvíľu podusiť. Potom sme pridali paradajku a chvíľu sme ju pražili (nie však príliš dlho, aby sa nerozpadla).

 

V miske sme si rozšľahali vajcia, pridali sme mlieko, soľ a korenie. Túto zmes sme vyliali na zeleninu a pri stíšenom plameni sme opekali (iba z jednej strany).

Hotovo! Prajeme dobrú chuť :)